Gratis Hemsida

Det finns ett par ställen där man kan bygga en gratis hemsida. Jag har listat de jag anser vara bäst här nedanför.

Bygg gratis hemsida med N.NU

På N.NU kan man snabbt och enkelt skapa en egen gratis hemsida. En stor fördel med N.NU är att det är helt gratis att skapa en hemsida. Om du ska skapa en egen .se eller .com webbsida så måste du lägga upp den på ett webbhotell som kostar någon hundralapp varje år samt registrera din domän vilket även det kan kosta runt 100 kronor per år. Om du använder dig utav N.NU så är detta helt gratis. Din hemsida kommer då att heta till exempel kalleshemsida.n.nu. Det som jag anser vara bäst med n.nu är användarvänligheten då man inte behöver någon kunskap alls för att få det riktigt snygg och den inbyggda SEO som finns på N.Nu som gör att du kommer hamna långt upp på Google när folk söker efter saker som är relaterade till din sida. Supporten är fantastisk och mycket snabb. Man kan dessutom använda reklam på n.nu vilket gör att man kan tjäna en liten peng på sin hemsida. Skriv in den adress du vill ha för att skapa en sida här nedanför:

Gör din egen gratis hemsida

Skapa gratis hemsida med Wordpress

På wordpress.com kan du skapa en hemsida/blogg gratis. Detta är helt gratis och din hemsida kommer heta till exempel kalleshemsida.wordpress.com. Personligen tycker jag det är snyggare med ändelsen .n.nu istället för den långa .wordpress.com men det är upp till dig att avgöra vad som passar dig bäst. Du kommer att få använda dig av deras förvalda teman när du skapar din sida. Supporten kan ta lite tid på sig att svara på Wordpress då det finns flera miljoner kunder och de prioriterar sina betalande kunder. Man kan inte ha reklam på Wordpress gratisversion

Skapa gratis hemsida med Blogger

På blogger kan man starta en blogg snabbt och enkelt. Man får dock en hemsida som kan heta till exempel kalleshemsida.blogger.se. Blogger är mer lämpligt för de som bloggar och inte de som bygger hemsidor.